Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling, die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

Wat maakt de producten van Neoderma uniek?

Neoderma gebruikt uitsluitend airless verpakkingen. Dat betekent dat de verpakking licht- en luchtdicht is. Daardoor zijn de producten veel langer houdbaar en is het veel hygiënischer in gebruik. Neoderma gebruikt geen synthetische kleurstoffen, parabenen, minerale olie en paraffine en er wordt alleen gebruik gemaakt van allergeenvrije parfum. Daarnaast zijn de producten van Neoderma volledig dierproefvrij.


Welke productlijn is geschikt voor mijn huidtype?

Neoderma verkoopt verschillende productlijnen, die geschikt zijn voor verschillende huidtypen.

Neo Hydro
De meest verkochte productlijn van Neoderma is Neo-Hydro. Deze lijn richt zich op het vochtherstel van de huid en is geschikt voor de normale en vochtarme huid. De Neo-Hydro lijn is de perfecte lijn om op jonge leeftijd mee te beginnen of om kennis te maken met het merk.

Neo Sense
De Neo-Sense-lijn is geschikt voor de gevoelige huid en werkt hydraterend. De producten uit deze lijn zijn verrijkt met kamille en calendula. Deze ingrediënten verzachten de huid en verminderen roodheid en een jeukerig gevoel. Daarnaast bevatten de producten squaleen en tocoferol, die de vocht- en vetlaag van de huid herstellen.

Neo Blue blood
De Blue Blood-lijn werkt tegen tekenen van veroudering en externe bedreigingen. De producten uit deze lijn geven de huid een zuurstofboost, waardoor de huid strakker, egaler en frisser oogt. Daarnaast wordt celvernieuwing en wondgenezing gestimuleerd. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen. Een populair product uit deze lijn is de Blue Blood Gel.

Neoderma Blue Blood Gel

De Blue Blood Gel - Youth Infuser is een booster voor de huid. Dit unieke, frisse gel-serum is verrijkt met perfluorocarbon, wat bekend staat om het vrijlaten van zuurstof in de huid. Deze zuurstof boost verkwikt direct de huid en stimuleert celvernieuwing en huidversteviging, met als resultaat een gladde, stevige en stralende huid. Tevens stimuleert het wondgenezing, dankzij B-Panthenol en Perzikpitolie. De gel is geschikt voor iedere huidtype, iedere leeftijd en elk huidprobleem.

Neo Balance
De Neo-Balance lijn van Neoderma is geschikt voor een acné(gevoelige), vette of onzuivere huid. De producten zijn verrijkt met een innovatieve matterende technologie, maar behouden het vocht in de huid. Een veel verkocht product uit deze lijn is het Neo-Balance Mattifying Face Serum. Dit is een snelwerkend serum dat onvolkomenheden van de huid effectief verwijdert door overtollig vet te absorberen.

Neo Defense
Wanneer je huid de eerste tekenen van huidveroudering vertoond, dan is de Neo-Defense lijn een geschikte lijn om te gebruiken. Deze producten bevatten voedende en herstellende ingrediënten, zoals hyaluronzuur, Q10, druivenpitolie en diverse plantenextracten. De producten bevatten ook Hop Extract, wat de collageenproductie stimuleert. Heemstwortelextract zorgt ervoor dat de huid herstelt en wonden sneller genezen.

Neo White
De producten uit de Neo-White-lijn remmen de verspreiding van hyperpigmentatie en remmen het enzym dat zorgt voor de aanmaak van melanine. De producten bevatten ook Vitamine C, saffloerzaad olie en tamarindus extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat bestaande hyperpigmentatie opheldert en de teint wordt verfrist.

Een populair product uit deze lijn is het Neo-White Peel Mask. Dit is een geweldig, verhelderend, met sinaasappel extract verrijkt peeling-masker. Riijstkorrels verwijderen voorzichtig schilfers van de huid. Zo wordt de huid helderder, verbetert haar oppervlaktestructuur en worden onzuiverheden verwijderd. Melan-CR brightening-technologie richt zich op donkere vlekjes en verkleuringen, terwijl krachtige hydraterende agenten de vochtbarrière beschermen. Het resultaat is een verbeterde helderheid en frisheid van de huid, en een verminderde dofheid.

Neo Youth
De Neo-Youth lijn is geschikt voor de verouderde huid, die fijne lijntjes en rimpels bevat. De producten uit deze lijn stimmuleren de aanmaakt van collgeen, werken hydtaretend en ondersteunen de huidmechanisme. Zo wordt de veerkracht en jeugdigheid van de huid hersteld.

Neo-Cleansers & Exfoliators
Neoderma heeft ook een uitgebreide lijn met cleansers en exfoliators. Een veel verkochte cleanser van Neoderma is de Face Luster Deep Cleansing Scrub. Dit is een verfrissende cleanser met zachte zuiverende Sillica korrels, die onzuiverheden, make-up en overtollige olie verwijdert. De cleanser zorgt voor een gladde, stevige en stralende huid.