Babor for men

Classic mannenbehandeling

Schoonheidssalon Beauty For All is er niet alleen voor vrouwen ook mannen zijn hier welkom voor een heerlijke gezichtsbehandeling of massage. Steeds meer mannen zien in dat een behandeling goed en prettig is voor de huid. Een mannenhuid is anders dan de huid van een vrouw. De huid van een man is 25% dikker en elastischer, daarom hebben mannen minder snel last van rimpels dan vrouwen. Een mannenhuid vraagt om een andere verzorging dan de huid van een vrouw.

Wanneer de huid bij de mannen veroudert, gaat dit vaak sneller en is dit zichtbaarder dan bij vrouwen. Door de testosteron wordt de talgproductie verhoogd waardoor mannen vaker last hebben van een vette huid en grove poriƫn. Wij kijken goed naar de huid en stemmen daar onze producten op af. Het merk waar wij mee werken heeft ook een speciale mannenlijn.

Babor For Men

Natuurlijk willen mannen net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Goede huidverzorging is erg belangrijk en onderdeel van een gezonde levensstijl. Veel mannen denken nog dat reinigen met slechts water, zeep en wat aftershave voldoende is maar dit is een illusie. Goede huidverzorging loont. Mannen willen er immers ook goed uit zien, want een verzorgde huid straalt ook een verzorgde persoonlijkheid uit.

Mannenbehandeling