HSR DELUXE ULTIMATE ANTI-AGING EFFECT

In een ontspannen atmosfeer kunt u uitstekend genieten van de professionele behandelingen in uw BABOR schoonheidsinstituut en van de werking van de HSR producten. Een goede reden om regelmatig tijd te nemen om de tekenen van het ouder worden tegen te gaan. Die de tekenen van de tijd niet alleen reduceren maar de huidveroudering duidelijk kunnen vertragen.

HSR lifting cream

HSR Lifting en anti aging op het hoogste niveau!

HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. HSR gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen:

  • Verlies aan substantie en elasticiteit
  • Vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel
  • Matrixverharding van de dermis.
Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve persoonlijke verzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint. Vanaf 40 begint de huid duidelijk aan elasticiteit en spankracht te verliezen. Het is gedeeltelijk genetisch bepaald en wordt ook door het milieu veroorzaakt, hierdoor kunnen de werkstoffen in de HSR lifting zorgen voor een anti rimpel werking, een opbouw van collageen vezels en elasticiteit van de huid. De huid ziet er gladder uit en contouren worden strakker.

HSR PRODUCTEN

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en geniet voor een lange tijd van een jongere uitstraling. De HSR producten zijn een luxe verzorging met een onmiddellijk zichtbare liftende werking. Het werkt intensief verstrakkend en hydraterend op uw huid. De huid wordt beschermd tegen vrije radicalen en tegen invloeden van het milieu.

HSR Box