Babor spa logo

BABOR SPA

Babor heeft niet alleen een heerlijke gezichtsverzorgingslijn maar ook een heerlijke Babor SPA lijn voor het lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hand en voeten crème, douche gel, bodylotion, bodyscrub etc.

Een momentje voor jezelf

Exclusieve geursamenstellingen in combinatie met exclusieve werkstoffen zorgen voor een rustgevende SPA-ervaring. De next level lichaamsverzorging van BABOR SPA maakt de huid strak en hydrateert intensief voor ongeëvenaarde verwenmomenten.

Babor SPA product lijnen


De Babor SPA shaping body lijn
Effectief, strak en verbeterd de contouren. Deze luxe lichaamsverzorging verenigt exclusieve extracten van stamcellen van de elsbes met het plantaardige SHAPING-werkstofcomplex voor een betere huidelasticiteit en een verzorgde, mooie huid. Bijzonder texturen en geuren maken de SPA-ervaring compleet.

De Babor energizing body lijn
Verkwikkend, vitaliserend en verfrissend. Een peeling, douchegel en bodylotion – de perfecte combinatie om het lichaam te reinigen en verzorgen. BABOR SPA Energizing vitaliseert met een geursamenstelling van citrus noten die harmonieus zijn afgestemd op het verkwikkende aroma van groene thee.

Babor SPA poster