eye brows

WIMPEREXTENSIONS

Ook kunt u bij schoonheidssalon Beauty For All terecht voor mooie en natuurlijke wimpers. Wij werken met het No 1 merk in Europa, wimperextensions van Lash Extend.

Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht. De wimperextensions blijven 4-5 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en verzorging van de wimpers. Om mooie volle wimpers te behouden raden wij aan om ze iedere 3 weken te laten opvullen. Wimperextensions zijn erg zacht en je kan er alles mee doen zoals het bezoeken van een sauna, sporten, douchen etc. echter dient U er wel zorg voor te zorgen dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden.

Wimperextensions worden bij Beauty For All Helmond ‘one by one’ gezet.

Kom langs voor u persoonlijk advies

In principe kan iedereen wimperextensions laten zetten maar mensen die last hebben van verschillende allergieën raden wij dit niet aan. Ook als de eigen wimpers gelift of gepermanent zijn, zijn wimperextensions niet mogelijk. Voordat wij wimperextensions gaan plaatsen houden wij eerst een persoonlijk intake gesprek.

Behandeling

Als U graag wimperextensions wilt, zou het fijn zijn als u zonder mascara komt. Uw wimpers worden hier goed schoongemaakt zodat de lijm goed aan uw eigen wimpers kan hechten. Tijdens de behandeling gaan we samen met u bepalen welke lengte bij u past.

Zetten van wimperextensions
Een nieuwe set wimperextensions plaatsen duurt ongeveer 60 minuten. Een opvulbehandeling zal ongeveer 45 minuten duren.

Verwijderen van wimperextensions
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga dit niet zelf doen.

Zie onze prijslijst voor meer informatie

Lash Extend