Vrouwenbehandeling

Premium vrouwen behandeling

Schoonheidssalon Beauty For All heeft voor U een divers aanbod aan gezichtsbehandelingen. De premium vrouwenbehandeling is een totale ontspanning en rust. Wij werken met de producten van Babor en stemmen al onze producten af op uw huidbehoefte. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de huid goed wil laten reinigen en verzorgen.

Een gezichtsbehandeling laten doen geeft je gezicht dat zetje wat het eens in de maand nodig heeft. Het zorgt ervoor dat je een jeugdige, gezonde look krijgt. Het krijgen van een gezichtsbehandeling een keer per maand zorgt ervoor dat je je huid een enorme boost geeft die het nodig heeft.

Wat houdt de behandeling in:

De premium vrouwenbehandeling is een heerlijke luxe behandeling van 75 minuten. Niet alleen een heerlijke gezichtsbehandeling met gezichtsmassage maar ook nog eens een heerlijke rug nek en schoudermassage zit in deze behandeling inbegrepen.

Zoals bij iedere gezichtsbehandeling doen we als eerst een huidanalyse, we gaan kijken hoe je huid eruit ziet, wat de huid nodig heeft en wat de klant graag anders zou willen zien. Hierop stemmen we de juiste producten af op de huidbehoefte van de klant.

Babor logo